Jane Iredale minerale make up

Instituut GAEA is gespecialiseerd in huidverbetering en werkt met zo veel mogelijk natuurlijke en huidverbeterende producten. Omdat je make up net als een crème ook op je huid smeert, is het belangrijk om te kiezen voor goede producten. Instituut GAEA kiest voor de natuurlijke make up van Jane Iredale. Deze producten zijn vaak huidverzorgend en beter voor de huid dan reguliere producten. Daarnaast heeft de make up van Jane Iredale een heel mooi effect op de huid, blijft het lang zitten en is er een breed assortiment aan producten en kleuren.

De lijn van Jane is een hoogst verfijnde mengeling van mineralen en pigmenten. De korrels overlappen elkaar op de huid en vormen zo een filter waardoor de huid normaal kan ademen en functioneren terwijl ze beschermd wordt tegen vervuilende stoffen die door de lucht verspreid worden. De kracht van de mineralen is zo groot dat je je make-up zelden hoeft bij te werken. En omdat deze zijdeachtige poeders waterbestendig zijn, loopt de make-up niet uit en gaat hij niet in de plooitjes zitten, zelfs niet tijdens zware inspanningen. The Skin Care Makeup van Jane Iredale combineert de meest up-to-date kleuren met voordelen voor je huid die de traditionele make-ups alleen maar kunnen benijden.

De voordelen van Jane Iredale minerale make up:

  • Vier in één: de producten Amazing Base, PurePressed Base, Dream Tint en Glow Time bieden vier belangrijke functies in één: foundation, concealer, zonnebescherming en huidverzorging.
  • Perfecte afwerking: van transparant tot volledig dekkend. Doordat de mineralen interageren met licht krijgen ze een soft focus effect.
  • Dekking: door de minerale pigmenten krijgt uw make up de perfecte dekking die nauwelijks bijgewerkt hoeft te worden. Door de uitstekende hechting loopt de make niet uit, worden er geen lijntjes gevormd en vervaagt de make up niet.
  • Verschillende tinten: het uitgebreide kleurenpalet biedt de juiste kleur voor iedere huid.
  • Minimaal risico op allergieën: de producten van Jane Iredale zijn klinisch en dermatologisch getest op veiligheid en allergieën.
  • De beste ingrediënten: de producten bevatten ontsteking werende ingrediënten. Daar waar bewaarmiddelen noodzakelijk zijn worden  natuurlijke stoffen gebruikt en géén parabenen en fenoxyethanol.

Probeer het zelf

Wil je Jane Iredale make-up een keer proberen voordat je het aanschaft? Of wil je jezelf professioneel laten opmaken voor een avond uit of als bruidsmake-up? Je zult verbaasd staan van het effect van deze prachtige en veelzijdige make-up lijn. Tijdens het opmaken wordt verteld wat we gebruiken en waarom. Zo kun je zelf mee- en afkijken hoe we de make up aanbrengen en leren welke kleuren het beste bij je passen.

Make up workshop

Wil je echt de fijne kneepjes en geheimen van visagie leren, toegepast op jouw gezicht? Volg dan onze make-up workshop. In deze workshop leer je wat je het beste kun accentueren en hoe en ontdek je de geheimen van conseilen. Daarnaast leer je welke basis kleuren het beste bij je passen en welke kleuren je op verschillende momenten kunt gebruiken. De workshop duurt 2 uur is te boeken vanaf 4 personen voor €140,-.

Boek online via Treatwell

Boek een make-up workshop of laat je door ons opmaken: kies voor een lichte make-up (€12,50), een avond- of dag make up (€35,- ) of maak een afspraak voor bruidsmake up (€120,- incl. proefmake-up).

Meer weten over Jane Iredale make up?

Jane-iredale