Show all

  Je behandeling of product goedkoper of zelfs gratis

  Met de Beautyvoordeelpas onderga je goedkoper of zelfs GRATIS een beautybehandeling. De korting op je behandeling spaar je bij elkaar door online aankopen te doen bij meer dan 2300 verschillende webwinkels, zoals Zalando, H&M, Mediamarkt, AH, thuisbezorgd.nl.

  Wanneer je via Beautyvoordeelpas.nl online een aankoop doet, krijgt Beautyvoordeelpas.nl commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan. Deze commissie wordt aan jou uitgekeerd en op je account bijgeschreven. Dit bedrag kun je op elk moment laten uit betalen en bij schoonheidsinstituut GAEA \besteden. Jouw behandeling/product wordt dus goedkoper of zelfs gratis. De commissie die altijd gegeven wordt, de zogeheten cashback, komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft middels een kortingscode.

  Hoe werkt het?

  • Zodra je de pas hebt ontvangen meld je je aan op www.Beautyvoordeelpas.nl met de verkregen unieke code op de pas. Mogelijk heeft jouw Beautysalon dit al voor je gedaan.
  • Als je bent aangemeld en ingelogd dan ontvang je via de Beautyvoordeelpas de HOOGSTE korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels. De sponsoring die je voor jouw bezoek aan de salon altijd ontvangt, staat vermeld bij "cashback".
  • Heb je eenmaal de webshop gevonden dan zie je ook direct of er nog een extra korting middels een kortingscode wordt aangeboden door de webshop. Dit wordt aangeven met een schaartje. Deze extra korting wordt direct verrekend met de afrekening bij de webshop.
  • De sponsoring (jouw cashback) wordt na goedkeuring door de webshop op je eigen account gestort. Zodra je het opgebouwde tegoed wilt laten uitbetalen is dit mogelijk met één druk op de knop. Als je op uitbetalen klikt, ontvang je een digitale tegoedbon waar je tegoed min € 5,- administratiefee op staat. Deze print je uit en lever je in bij de salon. De betreffende schoonheidsspecialist verrekent dit met jouw beautybehandeling.
  • Het is wel belangrijk dat er tijdens het shoppen en het aankoopproces, geen onderbreking plaatsvindt. Bezoek geen andere websites, sluit de browser niet tijdens je aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Mocht hier sprake van zijn, dan bestaat de kans dat de cashback niet aan je toegekend wordt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *